En stor garderobe er et must-have i ethvert hjem

plads til tøj i garderoben

Har du også alt for meget tøj? Måske synes du ikke helt, at du har nok – men man kommer nok næppe udenom, at der er tøj nok til at fylde et stort garderobeskab. Hvis du kan nikke genkendende til dette, så er det ligesom langt de fleste danskere; vi har utroligt meget tøj, men meget lidt plads.

Derfor handler dagens skriv her på Stilit.dk om, at man bør sikre sig, at man har store nok garderobeskabe til opbevaring af sit tøj.

Giv dit nye tøj den plads, som det har behov for

Har du lige handlet nyt tøj på nettet, så er du sikkert meget påpasselig med, hvor du hænger tøjet op eller lægger det henne. Det er sjældent, at nyt tøj ender i bunden af en skuffe. Netop derfor er det vigtigt, at du investerer i din plads til dit tøj, så du ikke ender med at smide ubrugt tøj nederst i skuffen for aldrig at bruge det.

Der findes mange smarte løsninger til tøj. Det kan være alt fra smarte bøjler til skuffer, hvor der er flere rum i. Disse løsninger koster endvidere ikke det store at få fat i.

En vigtig detalje. Når du køber skjorter eller kjoler, så husk at det kan være en god idé at hænge dem op, så de ikke krøller.

Er det tid til at smide dit gamle tøj til genbrug?

De fleste af os har alt for meget tøj. Det skyldes blandt andet, at butikker såsom Mollyogmy og Zalando har fantastiske rabatter til sine kunder. Så kan det være svært at holde sig fra at investere lidt flere penge i tøj.

Det kan for sin vis også være en fin idé at bruge penge på tøj; det er dog vigtigt, at man hele tiden har det tøj in mente, som ligger hjemme i garderobeskabet. Det kan være, at det er blevet tid til at gennemgå det tøj, du allerede har?

Skulle du finde tøj, du ikke kan bruge mere, så er det en god idé at donere det til genbrug. Du finder genbrugscontainere mange forskellige steder, og det vil kunne skabe stor gavn. Er dit tøj dog hullet og i stykker, så kan det højst sandsynligt bedst betale sig at smide tøjet ud.

Det tager sjældent mere end nogle timer at gennemgå sit tøj, og det kan skabe enormt stor forløsning, når først det er gjort. Derfor anbefaler vi det herfra i stor stil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *