Mærker Der er 37 producenter

 • Anne Black

  Anne Black er en dansk keramiker. I dag har hun base i København. Siden hun blev uddannet på Designskole i Kolding i 1997 har hun haft fokus på at skabe håndlavet porcelæn. Derfor er der også garanti for, at Anne Black er garant med kunsthåndværk, bæredygtighed og kreativ vækst. Med andre ord, så kan du sagtens skyde forventninger helt i vejret.

  I 2005 valgte hun at flytte produktionen til Vietnam som følge af den store efterspørgsel. I dag er hun medejer af en fabrik i selvsamme land, der er kendt for deres produktion af keramik og porcelæn. Der er ca. 80 ansatte på fabrikken. Alle produkter produceret på fabrikken laves ikke blot med respekt for miljøet, men også med respekt for de ansatte. 

  Alle produkter 100% håndlavede

  Noget der samtidig også er værd at fremhæve er, at alle Anne Blacks produkter er 100% håndlavet. Derfor er hvert af de mange produkter også helt unikt. Det bør gøres klart, at produkterne er en sand hverdagsluksus, der er produceret med god samvittighed. De er desuden også blevet produceret med stor omhyggelighed ned til den mindste detalje. 

  Du kan købe elegante og tidløse kunsthåndværker til hverdagsbrug. Du kan tilmed købe dem til en pris, hvor alle og enhver nemt kan være med. Anne Black står bag en lang række yderst populære serier. Det er blandt andet noget, der tæller de populære samt smukke Kyst-, Tilt- og Stripes-serier, hvoriblandt du med garanti også finder noget for dig.

  Back Is Blue er en kendt serie

  Én af de mest populære serier, som Anne Black står bag, er den unikke Back Is Blue-serie. Det er en serie, der er lavet i hvid porcelæn med håndmalede blå mønstre. Det er tilmed en serie, der består af alt, du kunne fantasere om, hvilket drejer sig om bl.a. kander, kopper, tallerkner og skåle, men også mange andre produkter end blot disse.

 • Arcoroc

 • Bloomingville

 • Blue Leaves

 • brainchild original

 • CamCam

 • Deko My Dear

 • e3light Vintage

 • Felius Design

  FELIUS Design blev stiftet tilbage i 2014. Mere specifikt, så var det i oktober. Her gik iværksætter Kristoffer Fabricius på meget kort tid fra at forvandle et par idéer til fysiske produkter. Siden da er det gået rigtig stærkt. De mange lækre produkter fra FELIUS Design blev skabt, fordi Kristoffer ikke kunne finde højtidlige produkter, der matchede hans stil. 

  Stilrene og tidsløse designs til højtider og mærkedage

  Det danske brand står bag et væld af kvalitetsprodukter i stilrene og tidsløse designs til højtider og mærkedage. Ift. mange af de øvrige former for pynt, du kan finde på det danske marked, så matcher de forskellige flag, påskeæg og julekugler fra FELIUS Design hjemmets øvrige brugskunst og indretning, hvilket har gjort deres produkter populære.

  Eksklusivitet og fokus på et bæredygtigt brand

  Samtlige produkter fra FELIUS Design bliver leveret i eksklusive æsker og emballage. Det er en kombination, der sammen med det tidløse design medvirker til, at du faktisk får lyst til at gemme dit pynt i mange år. Det bør også nævnes, at det er en rigtig vigtig værdi for det danske brand, at der skabes flere bæredygtige produkter via genbrug.

 • Frederik Bagger

 • House Doctor

  House Doctor så dagens lys tilbage i 2001. I dag kan de bryste sig af, at være en voksende dansk designsucces, der har deres hovedsæde i Ikast. Det er en danskejet og familiedrevet virksomhed, der i dag drives af de tre søskende; Gitte Juhl Capel, Klaus Juhl Pedersen og Rikke Juhl Jensen. De tre søskende har skabt en stor succes ud af House Doctor.

  Fælles for de tre søskende er bl.a., at de har en meget legende og yderst kreativ tilgang til både valg af materialer og til formgivning af deres mange produkter. Med tiden har de formået at skabe et populært brand, der ikke blot forhandles i stor stil her i landet, men som også har fundet vej til en lang række forhandlere i både New Zealand, Japan og mange steder i Europa.

  Opskriften bag, at de har formået at bygge en så stor succes som det, House Doctor er blevet til, er et kompromisløst øje for både detalje og kvalitet. Dertil handler det i høj grad også om, at de siden deres spæde start tilbage i 2001 har haft en evig stræben efter konstant at udvikle elegante hverdagsprodukter, der byder på et flot og nutidigt design.

  Hvad byder House Doctors produktsortiment på?

  House Doctor har et sortiment af produkter, der spænder meget bredt. Du kan dog være sikker på, at uanset hvilket af de utallige produkter, du vælger, så kan det bruges til at tilføje et moderne element til din indretning. Du vil opleve, hvordan du nemt vil kunne forny dit hjems udtryk med det store udvalg, der rummer alt fra boliginteriør til møbler.

  Blandt deres store udvalg af møbler kan du bl.a. finde sofaer, alskens typer af borde, spisebordsstole og meget andet. Fælles for deres mange møbler er, at de alle tager udgangspunkt i hverdagen. Det er møbler, der ikke blot formår at bringe en høj grad af funktionalitet til boligen, men også formår at skabe et personligt udtryk, som er helt unikt.

  Dertil er det også møbler, der kan bryste sig af, at have et moderne skandinavisk udtryk, hvorfor det også er blevet et populært valg blandt mange danskere, hvis den stilsikre indretning står over for en større eller mindre opdatering. Alle deres møbler bliver designet med et øje for et nutidigt design, der komplimenterer alskens former for indretninger.

  Bredt udvalg af funktionelle hverdagsprodukter

  Ikke nok med, at House Doctor står bag en lang række stilrigtige og moderne møbler, så kan de også bryste sig af, at have et stort udvalg af funktionelle hverdagsprodukter, hvilket reelt set er noget, der betyder, at deres udvalg faktisk er i stand til at omfavne hele boligen – fra ende til anden. Det er der ikke mange andre danske brands, der kan.

  Alle deres produkter er kendetegnet ved at have en kombination af høj anvendelighed og moderne stil. Det resulterer derfor i et meget unikt design, der strækker sig over produkter som bl.a. lamper, spejle, hylder og deres populære, rustikke tallerkener, der med garanti vil kunne løfte din borddækning et lille niveau og emmer af den nordiske natur.

 • Hübsch

 • Humdakin

 • I Love My Type

 • Knabstrup Keramik

  Knabstrup Keramik er et dansk brand med en både lang og spændende historie. Faktisk kan historien dateres helt tilbage til 1622. Her blev Knabstrup Teglværk først etableret. Der går dog mange år, inden der for alvor bliver sat gang i produktion af keramik. Derfor kan historien for selve keramikken dog ikke spores helt tilbage til den spæde start.

  Det var faktisk først i 1897, hvor den visionære H. H. Schou overtog forretning, at Knabstrup for alvor begyndt at udvikle sig fra at være et teglværk til at sætte sit præg på det keramiske håndværk. Det var en fornuftig beslutning, for der er sket meget for Knabstrup Keramik siden dengang – både i starten af 1900-tallet og helt frem til dags dato.

  Producerede ca. 18.000 urtepotter dagligt i 1930’erne

  Som følge af, at de begyndte at udvide deres sortiment på yderst markant vis i løbet af de første årtier af 1900-tallet, så begyndte det også for alvor at gå stærkt. Allerede i 1930'erne producerede de dagligt omkring 18.000 urtepotter, mens de dertil også kunne bryste sig af, at stå for intet mindre end halvdelen af danskernes forbrug af syltekrukker.

  Knabstrup Keramik relanceres efter 30 års pause

  Årene frem til 1988 var en turbulent periode. Det gik ikke særlig godt for den danske keramikfabrik. Det resulterede i op til flere rationaliseringer, indskrænkning af produktsortiment og fortsatte besparelser i keramikproduktionen. Det var også dét, der resulterede i, at de var nødsaget til at lukke ned for den kendte keramikfabrik i løbet af 1988.

  Efter næsten 30 års pause er Knabstrup Keramik dog igen blevet lanceret på det danske marked. Det er selvfølgelig noget, der er sket med de samme stolte traditioner, den samme store passion for keramik og stadig i tæt samarbejde med dygtige keramikere. Derfor er der også sortiment i dag også bestående af yderst smuk keramik af høj kvalitet.

 • Korridor Design

 • Louise Smærup

 • Maileg

 • Malling Living

 • Meraki

  Meraki er et skønt univers af velvære- og livsstilsprodukter til dig selv og din bolig. Det byder blandt andet på en hudplejeserie, der er baseret på rene og enkle principper. De er tilmed helt fri for parabener, farvestoffer og diverse former for hormonforstyrrende stoffer. Derfor er det også noget, du roligt kan vælge at påføre på netop din hud. 

  Samtidig byder deres sortiment også på et stort udvalg af olier. Alle disse olier er 100% økologiske. Hele deres serie er med dokumenteret virkning og helt naturlige dufte. Det er derfor også en serie af olier, der hurtigt er blevet populær blandt folk, der leder efter olier med milde, aktive og nærende ingredienser, da Meraki kun bruger naturen bedste.

  BALM – En creme, der går til alt

  BALM fra Meraki kan bryste sig af, at være en såkaldt multi-creme. Det er en særdeles lækker creme, der er både plejende og fugtgivende. Den indeholder bl.a. økologisk tidselolie, sheasmør og E-vitamin. Det er alt sammen noget, der både beskytter og heler tør og skadet hud. Det er – med garanti – også derfor, at den er blevet så populær.

  Det er selvfølgelig også vigtigt, at det gøres klart, at denne BALM kan bruges til alt lige fra fødder, hænder, neglebånd, sprukne læber, albuer, rifter og til bleskift til de mindste. Derfor er det i sandhed en vaskeægte multi-creme. Dertil er det også en creme, der er 100% økologisk og naturlig – og intet mindre end helt og aldeles uundværlig i din taske. 

  Pure Oil – 100% økologisk og 100% lækker

  Pure Oil er også et yderst populært produkt fra Meraki, der kan fås i to forskellige størrelser. Det er en olie, der ikke blot giver fugt, beskytter og plejer, men som dertil også byder på en skøn duft af geranium og appelsin. Ud over dette, så indeholder olien også både sesam-, argan- og mandelolie, der selvfølgelig er helt og aldeles naturlige ingredienser.

  Som underoverskriften også dikterer, så er det også en olie, der er 100% økologisk. Den kan roligt bruges til hele kroppen, hvilket også inkluderer ansigtet. Hvis det ønskes, så er det også muligt for dig at blande den i din bodylotion eller enten din hårshampoo og balsam, hvis du ønsker at den skal give dig mere fugt end den gør på almindelig vis.

  Inspireret af skandinavisk æstetik

  Som der også er givet udtryk for tidligere, så er der tale om et skønt univers af velvære- og livsstilsprodukter, der er blevet skabt i et kreativt univers. De mange skønne produkter, du kan finde blandt det store udvalg fra Meraki ovenfor er i høj grad blevet inspireret af skandinavisk æstetik. Dertil er de også skabt med kærlighed til naturens skatkammer.

  Hos Meraki udvikles plejeprodukter og tilbehør til det nordiske spa. Alt lige fra deres olier til deres håndsæber er lavet med naturlige og skønne ingredienser. Det er dog ikke kun den indvendige del, der er af høj kvalitet. Deres mange flasker og beholder kan bryste sig af, at være smukt stylet og at være afstemt til den nordiske og moderne stil.

 • Mette Handberg

 • Monograph

 • Muubs

  Historien bag Muubs starter tilbage i 2010. Det er et brand, der er blevet skabt med afsæt i Bent og Dorthe Povlsens ønske om, at skabe noget unikt inden for møbler og interiør. Det blev startskuddet til Muubs, men siden dengang er der sket meget. Deres fokus og deres kerneværdier har dog ikke ændret sig siden virksomheden blev skudt i gang. 

  De fokusere fortsat på håndværk og naturen. Det er nemlig med dette fokus, de har formået at skabe unikke produkter til hjemmet, der udtrykker på autenticitet og ærlighed. ”In the rough” kalder de selv stilen for Muubs mange unikke produkter. Rough virker også som det helt rigtige ord at bruge, når man skal beskrive deres produkter.

  Det skyldes primært, at alle møbler og accessories fra Muubs har en både oprindelig og rustik udstråling. Mange af produkterne er blevet udført i massivt træ og er designet med en nærmest jernalderagtig råhed. Selvom mange tror det modsatte, så er det faktisk noget, der står godt til og komplimenterer den moderne stil på helt formidabel vis. 

  Møbler og interiør i rå materialer

  Muubs har valgt at specialisere sig i at designe og producere møbler og interiør i rå materialer. Det er også noget, der betyder, at Muubs ikke for alle. Hvis du er vild med et råt og simpelt look, så bør der ikke herske tvivl om, at Muubs er lige noget for dig. Hvert enkelt af de rå produkter bærer på en unik karakter, og de findes derfor ikke i andre hjem.

  Møblerne fra Muubs er særligt kendetegnet ved at have et både råt, men dog også et unikt urbant look. Det er et udtryk, der ikke kun er med til at tilføre ro og hygge til hjemmet, men som dertil også står i rigtig god kontrast til det minimalistiske og moderne aspekt af din bolig. Det er blot endnu et aspekt, der gør Muubs til noget helt unikt.

 • Natures Collection

 • Nicolas Vahé

  Manden bag Nicolas Vahé er en fransk kok med samme navn. Han er både uddannet kok, chokolatiér og konditor. I 2000 blev han bragt til Danmark som følge af hans unikke evner, da han blev ansat på Falsled Kro på Sydfyn. Efter ganske få år besluttede han sig for at påtage sig et job hos Fakkelgården i Kruså. I 2006 besluttede han sig dog for i stedet at fokusere på salget af gourmetspecialiteter. 

  Han oprindeligt uddannet på den 3-stjernede Michelin-restaurant Pic Valence. Han har dog også mange års erfaring fra såvel franske som danske (bl.a. Falsled Kro og Fakkelgården som nævnes ovenfor) gourmet-restauranter. I dag er hans kollektion bestående af et hav af lækre delikatesser, der inkluderer både krydderier, pestoer, marmelader, pasta, olier, kaffe og meget mere.

  Dyb passion for god mad og høj kvalitet

  Kollektionen fra Nicolas Vahé rummer en bred serie af både delikatesser og udstyr samt tilbehør til køkkenet. Fælles for alle produkter er, at de er udviklet med udgangspunkt i ægte kærlighed til mad og gode råvarer. Opskrifterne er i høj grad inspireret af fransk tradition, men dog krydret med Nicolas Vahés overraskende ingredienser, skandinaviske twists og unikke idéer.

  Nicolas Vahé er særligt kendt for at kombinere ingredienser på en ny og unik måde, der ikke ses andre steder. Det betyder, at produkterne skaber en helt unik smagsoplevelse. Konceptet bag og visionen for Nicolas Vahé og brandets delikatesser er, at de skal overraske og vise, at god mad ikke behøver at være kompliceret. Mad skal ikke være en videnskab – det skal være for alle.

  Nogle af de mest populære delikatesser fra Nicolas Vahé tæller bl.a. den stærkt efterspurgte saltblanding, Den hemmelige blanding, deres lækre kaffesirup med vanilje såvel som ekstra olivenolie fra Nicolas Vahé. Ikke nok med, at der har været fokus på, at skabe produkter med en flatterende smagsoplevelse, så har der også været lige så meget fokus på indpakning og udseende.

  Nicolas Vahé er mere end blot delikatesser

  Det primære fokus har altid været delikatesser. Med tiden er sortimentet dog blevet udvidet. I dag består det også af diverse former for køkkentilbehør og –udstyr. Det er f.eks. noget, der inkluderer det populære Tapasbræt, deres gode To Go-kop såvel som deres Ice Making Sæt. Det samlede sortiment består dog også af et bredt spektrum af øvrige typer af udstyr og tilbehør til køkkenet.

  Der skal ikke være nogen tvivl om, at vi i fremtiden kommer til at se flere produkter i denne dur fra Nicolas Vahé, der også er begyndt at bevæge sig i retning af stel, bestik og andet. Med tiden vil det også vokse sig til et større brand, hvilket giver dig mulighed for at lade Nicolas Vahé bidrage til en større del af din madlavning i form af alt fra delikatesser og køkkenudstyr til diverse typer af indretning.

 • Piet Hein

 • Pytt Living

 • Rath & Stok

 • Richmond&Finch

 • Rustiq Furniture

 • Teministeriet

 • That's Mine

 • Uashmama

 • WELICIOUS