Vælg kategorier/mærker

Kategorier

Felius Design

FELIUS Design blev stiftet tilbage i 2014. Mere specifikt, så var det i oktober. Her gik iværksætter Kristoffer Fabricius på meget kort tid fra at forvandle et par idéer til fysiske produkter. Siden da er det gået rigtig stærkt. De mange lækre produkter fra FELIUS Design blev skabt, fordi Kristoffer ikke kunne finde højtidlige produkter, der matchede hans stil. 

Stilrene og tidsløse designs til højtider og mærkedage

Det danske brand står bag et væld af kvalitetsprodukter i stilrene og tidsløse designs til højtider og mærkedage. Ift. mange af de øvrige former for pynt, du kan finde på det danske marked, så matcher de forskellige flag, påskeæg og julekugler fra FELIUS Design hjemmets øvrige brugskunst og indretning, hvilket har gjort deres produkter populære.

Eksklusivitet og fokus på et bæredygtigt brand

Samtlige produkter fra FELIUS Design bliver leveret i eksklusive æsker og emballage. Det er en kombination, der sammen med det tidløse design medvirker til, at du faktisk får lyst til at gemme dit pynt i mange år. Det bør også nævnes, at det er en rigtig vigtig værdi for det danske brand, at der skabes flere bæredygtige produkter via genbrug.