Vælg kategorier/mærker

Kategorier

Anne Black

Anne Black er en dansk keramiker. I dag har hun base i København. Siden hun blev uddannet på Designskole i Kolding i 1997 har hun haft fokus på at skabe håndlavet porcelæn. Derfor er der også garanti for, at Anne Black er garant med kunsthåndværk, bæredygtighed og kreativ vækst. Med andre ord, så kan du sagtens skyde forventninger helt i vejret.

I 2005 valgte hun at flytte produktionen til Vietnam som følge af den store efterspørgsel. I dag er hun medejer af en fabrik i selvsamme land, der er kendt for deres produktion af keramik og porcelæn. Der er ca. 80 ansatte på fabrikken. Alle produkter produceret på fabrikken laves ikke blot med respekt for miljøet, men også med respekt for de ansatte. 

Alle produkter 100% håndlavede

Noget der samtidig også er værd at fremhæve er, at alle Anne Blacks produkter er 100% håndlavet. Derfor er hvert af de mange produkter også helt unikt. Det bør gøres klart, at produkterne er en sand hverdagsluksus, der er produceret med god samvittighed. De er desuden også blevet produceret med stor omhyggelighed ned til den mindste detalje. 

Du kan købe elegante og tidløse kunsthåndværker til hverdagsbrug. Du kan tilmed købe dem til en pris, hvor alle og enhver nemt kan være med. Anne Black står bag en lang række yderst populære serier. Det er blandt andet noget, der tæller de populære samt smukke Kyst-, Tilt- og Stripes-serier, hvoriblandt du med garanti også finder noget for dig.

Back Is Blue er en kendt serie

Én af de mest populære serier, som Anne Black står bag, er den unikke Back Is Blue-serie. Det er en serie, der er lavet i hvid porcelæn med håndmalede blå mønstre. Det er tilmed en serie, der består af alt, du kunne fantasere om, hvilket drejer sig om bl.a. kander, kopper, tallerkner og skåle, men også mange andre produkter end blot disse.